BEDRIJFSSEMINARS

Bedrijfsseminars en keynotes van Gunnar Michielssen zijn zoveel meer dan een gewone communicatieopleiding. De reeds meer dan 60.000 deelnemers garanderen een grappige én uitermate inspirerende halvedagopleiding.

Je ontvangt niet alleen verrassende tips om je persoonlijke efficiëntie te verhogen, maar ook tools om je collega's te sensibiliseren en om de digitale communicatiecultuur van je organisatie bij te sturen.

SUBLIEM COMMUNICEREN
IN DIGITALE TIJDEN

Subliem communiceren in digitale tijden - voorheen het welbekende Afkicken van e-mail - is hét bedrijfsseminar bij uitstek voor elke organisatie die slimmer, minder én beter wil communiceren. In amper een halve dag leer je hoe je de tsunami inkomende e-mails en andere elektronische communicatie snel onder controle krijgt, hoe je betere digitale berichten schrijft én hoe je vanaf morgen tot 30% minder berichten kunt versturen.

MINDER ÉN SLIMMER
VERGADEREN

Effectiever - lees: minder én slimmer - vergaderen. Dát is het einddoel van het bedrijfsseminar Minder én slimmer vergaderen. Gunnar Michielssen reikt jou en je collega's tips aan om de complete vergader- en overlegcultuur in je bedrijf of team grondig bij te sturen.

HANDS-ON WORKSHOPS

Organisaties zoeken overal besparingen en meer efficiëntie, terwijl de druk bij je collega's al bijzonder hoog is. Met de waanzinnig praktische hands-on opleidingen van Digital Communication Training sla je twee vliegen in één klap: medewerkers worden pakken efficiënter, terwijl de subjectieve werkdruk spectaculair verlaagt.

Onze opleidingen focussen altijd op de productiviteitsbehoeften van je collega's en zijn zeker geen softwaredemonstratie. Wie achteraf nog met vragen zit krijgt één maand lang ondersteuning. Cruciaal voor het welslagen van dergelijke praktische opleidingen! 

CRASH COURSE
OUTLOOK

De halvedagopleiding Crash Course Outlook focust op quick wins en best practices met maximale impact op de persoonlijke efficiëntie dankzij volledig nieuwe en tijdsbesparende werkmethodes. Deze e-mail training staat garant voor een spectaculair rendement met minimale inspanning. Wellicht jouw meest rendabele tijdsinvestering ooit!

START TO
ONENOTE

Het digitaal notitieblok van Microsoft is stilaan onmisbaar voor wie slim wil omspringen met de digitale informatietsunami. Helaas is deze bijzondere Windows-app voor vele collega's nog onbekend terrein.
Met Start to OneNote halen we alvast deze technologiedrempel neer en verkennen we de belangrijkste efficiëntiewinsten, het nieuwe samenwerken en de integratie met Outlook.

CRASH COURSE
OFFICE 365

Verken de belangrijkste quick wins en best practices zodat jij en jouw collega's optimaal gebruik maken van het nieuwe werken in Office 365. Deze opleiding tjokvol tips & tricks focust op verrassende maar realistische werkmethodes in Outlook, OneNote, Teams, OneDrive …

DE TANGO VAN
OUTLOOK MET ONENOTE

OneNote zorgt voor een bijkomende boost van je werkefficiëntie én het werkt wonderwel samen met Outlook. Deze opleiding bundelt het allerbeste uit de Crash Course Outlook en uit Start to OneNote in één halvedagopleiding van 4 uur.

CRASH COURSE
GMAIL

Kennis van de ins en outs van Gmail is niet het doel, wel het middel om de controle over je werkdag te allen tijde te bewaren. De workshop Crash Course Gmail gidst je doorheen de verrassende hulp die deze e-mailtoepassing biedt om je werkdag productief en stressvrij door te komen. Tijdens deze opleiding zet je Gmail helemaal naar je hand en leer je jouw mailverkeer efficiënt(er) te beheren.

SCHRIJFOPLEIDINGEN

Minstens 80% van de bedrijfscommunicatie verloopt vandaag elektronisch. Alleen professionals die weten hoe de vork in de steel zit, kunnen overtuigend digitaal communiceren met collega’s, klanten en andere stakeholders.

We mikken in de eerste plaats op praktische schrijfvaardigheden met een direct rendement. Vertrekkend vanuit wetenschappelijk onderzoek en onderbouwde modellen bouwen we samen aan een positieve en effectieve digitale communicatiecultuur.

KLANTVRIENDELIJK
SCHRIJVEN

Helder en bondig schrijven in een professionele context. Van e-mails en chatberichten over folders tot teksten voor je website.

SUBLIEM COMMUNICEREN
IN DIGITALE TIJDEN

Alles, alles, alles, écht alles wat je moet weten om een perfecte schermtekst te fabriceren in één halvedag.

HELDERE RAPPORTEN
SCHRIJVEN

Hoe schrijf je een helder rapport dat gelezen én begrepen wordt? Daarvoor moet je werken op verschillende niveaus: de structuur, de stijl én de verpakking. Ontdek tijdens deze opleiding waanzinnig praktische tips die de impact van je teksten sterk verhogen.

SCHRIJVEN VOOR
CUSTOMER SERVICE

Op één dag tijd leer je snel, efficiënt én commercieel te schrijven via chat en e-mail.

WINNENDE
OFFERTES

Onderzoek toont aan dat een goede standaardofferte je slaagkansen met 6 tot 12% verhoogt. Tijdens deze workshop leer je hoe je de bladerende en scannende klant verleidt om voor jouw oplossing te kiezen.

KLANTVRIENDELIJK
SCHRIJVEN VOOR
OVERHEDEN

Tijdens deze workshop leren ambtenaren van steden, gemeenten, provincies of andere overheden om vlot én toegankelijk met burgers te communiceren. Ook over complexe en technische thema's.

KLANTVRIENDELIJK
SCHRIJVEN VOOR
HR-PROFESSIONALS

Schrijven is een kerntaak in de hr-afdeling. Deze opleiding vertelt je alles wat je als hr-professional moet weten om vlot, leesbaar en overtuigend uit de hoek te komen. Een training waar je je hele carrière de vruchten van plukt!

SCHRIJVEN
VOOR
E-MARKETEERS

Op één dag tijd ontdek je de ingrediënten en het succesrecept voor krachtige e-mail- en social mediacampagnes. Het resultaat? Berichten die de aandacht van je klant weten te vatten.

WORKSHOP
COPYWRITING

Tijdens de Workshop Copywriting leer je je klanten verleiden met teksten. Je vertrekt van de "klassiekers" en trekt hun inzichten door naar de moderne media.

Fluxys.grey.png

Subliem communiceren in digitale tijden is een echte aanrader! Op 1/2 dag tijd wordt het duidelijk hoe je met kleine aanpassingen veel tijd kan winnen. Ik heb de tips ineens in praktijk omgezet. De dynamische Gunnar weet alles aan de man te brengen en geeft jou niet het gevoel in een echte training te zitten. Bedankt! 

Karen Bogaert

© Digital Communication Training

Horenberg 81

3090 Overijse

Belgium

 

+32 2 688 28 01

hello@communicationtraining.be

 

BE0633581927

KMO portefeuille