BEDRIJFSSEMINAR

SUBLIEM COMMUNICEREN IN DIGITALE TIJDEN

 

GUNNAR MICHIELSSEN

 

 

E-mail, Whatsapp, Teams, Skype, chat…. de hele dag lang communiceer je via het scherm van je laptop, tablet of smartphone. Meer dan 30% van je werktijd ben je bezig met het schrijven, lezen, afhandelen, klasseren en opzoeken van digitale berichten.

Maar weet jij hoe je de digitale slagkracht van jezelf en je team kunt maximaliseren zonder te bezwijken aan communicatiestress en information overload? Tijdens het ochtendseminar Subliem communiceren in digitale tijden van Gunnar Michielssen ontdek je in een halve dag alles wat je moet weten om voortaan een outperformer te worden in de wereld van digitale communicatie.

 

WACHT NIET LANGER,

SCHRIJF JE NU IN EN PROFITEER VAN DEZE 4 TROEVEN:

Meteen weer stevig grip op je werkdag

Voortaan collega’s feilloos aansturen en klanten verleiden met scherpe digitale berichten

Nooit nog cruciale informatie missen en een perfecte persoonlijke organisatie

Minder digitale communicatie met meer ruimte voor andere belangrijke taken

=

4 VOORDELEN EN GÉÉN RISICO

Profiteer van een vroegboekkorting van € 90 tot 30 dagen voor aanvang van een opleiding en betaal slechts € 159 pp met promotiecode DCT0320EB.

Je mag je deelname tot één week voor het seminar gratis verplaatsen indien je onverwacht toch verhinderd bent.

Je deelname kan tot 30% gesubsidieerd worden via de KMO-portefeuille.

Niet tevreden, geld terug

Na afloop niet tevreden? Dan krijg je zonder discussie je geld volledig terugbetaald.

WAT ZIJ VONDEN

WAT HIJ VINDT

Het halvedagseminar is zoveel meer dan een gewone communicatieopleiding. Je ontvangt niet alleen tips om je persoonlijke efficiëntie te verhogen, maar ook tools om je collega's te sensibiliseren en om de digitale communicatiecultuur van je organisatie bij te sturen.

Het seminar is geschikt voor gevorderde gebruikers die gezwind gebruik maken van de nieuwste digitale communicatieplatformen, voor digibeten en iedereen daar tussen in.

Subliem communiceren in digitale tijden is een seminar van Gunnar Michielssen, de e-mailgoeroe van Afkicken van E-mail. Het is de perfecte opleiding voor iedereen die slimmer, beter én minder wil communiceren via digitale weg.

 
Gunnar Michielssen

OVER GUNNAR

 

Gunnar Michielssen ontdekte als eerste in de Lage Landen dat digitale communicatie tegelijk een zegen én een vloek kan zijn. Sinds 2007 adviseert hij organisaties en helpt hij mensen en teams optimaal te presteren in de digitale wereld.

 

Fasten seatbelts, want Gunnars grappige, confronterende én waanzinnig praktische seminars lokten al meer dan 60.000 deelnemers in amper 12 jaar. Hij kent de slimste hacks en handigste tools. Hij geeft je een nieuwe kijk op digitaal communiceren en deelt inzichten waarmee je onvoorstelbaar veel tijd bespaart.

 

Oók als je al een doorgewinterde mailer bent of niet bent weg te slaan van digitale communicatieplatformen!

 

 

DATA & LOCATIES

 

Kies hieronder datum en locatie van je voorkeur en registreer je plek. Sla twee vliegen in één klap en schrijf je ook nog extra voordelig in voor de praktische namiddagworkshop Crash Course Outlook van Bruno Verhaeghe dat verder bouwt op het ochtendseminar.

Fluxys.grey.png

Subliem communiceren in digitale tijden is een echte aanrader! Op 1/2 dag tijd wordt het duidelijk hoe je met kleine aanpassingen veel tijd kan winnen. Ik heb de tips ineens in praktijk omgezet. De dynamische Gunnar weet alles aan de man te brengen en geeft jou niet het gevoel in een echte training te zitten. Bedankt! 

Karen Bogaert

© Digital Communication Training

Horenberg 81

3090 Overijse

Belgium

 

+32 2 688 28 01

hello@communicationtraining.be

 

BE0633581927

KMO portefeuille