OPEN OPLEIDINGEN

Geregeld organiseren we open sessies van het ochtendseminar Subliem communiceren in digitale tijden waarop jij kan aansluiten. er zijn open opleidingen te Brussel, Antwerpen, Gent, Brugge of Hasselt. Op 10 maart voorzien we in de rand van Brussel ook een avondopleiding voor wie zich overdag moeilijk kan vrijmaken.

 

Sla twee vliegen in één klap en schrijf je extra voordelig ook in voor de workshop Crash Course Outlook of - indien beschikbaar - de schrijfworkshop Subliem communiceren in digitale tijden. Beide superleerrijke en erg praktische namiddagworkshops bouwen verder op het ochtendseminar en vertalen de principes naar jouw dagelijkse realiteit.

Klik hier indien je enkel een namiddagworkshop wil volgen. Klik hier voor onze Franstalige open opleidingen. Incompanytrainingen voor grotere groepen zijn natuurlijk ook mogelijk. Vraag gerust een offerte aan.

 

"Afkicken van email" is een echte aanrader! Op 1/2 dag tijd wordt het duidelijk hoe je met kleine aanpassingen veel tijd kan winnen. Ik heb de tips ineens in praktijk omgezet. De dynamische Gunnar weet alles aan de man te brengen en geeft jou niet het gevoel in een echte training te zitten. Bedankt! 

Karen Bogaert

© Digital Communication Training

Horenberg 81

3090 Overijse

Belgium

 

+32 2 688 28 01

hello@communicationtraining.be

 

BE0633581927

KMO portefeuille