WORKSHOP

CRASH COURSE

OUTLOOK

 

BRUNO VERHAEGHE

 

 

Met voorsprong de meest verfrissende en leerrijke Outlook time management opleiding van het moment! In slechts één halve dag ontdek je alles, echt alles, wat je absoluut moet weten over Outlook. Verwacht je aan een rits compleet nieuwe en tijdbesparende manieren van werken en onbekende maar onmisbare functies van Outlook. Kennis van het e-mailprogramma an sich is niet het doel, wel het middel om de werkdag productief en stressvrij door te komen. 

De Crash Course Outlook vertelt je niet alleen hoe je best bepaalde dingen moet doen, maar ook waarom. Inzicht in de achterliggende, verborgen voordelen van specifieke werkmethodes zijn immers cruciaal om alle mogelijkheden van het programma te exploreren en te integreren in je dagelijkse werk. Vastgeroeste gewoontes worden losgelaten en vervangen door bewezen efficiëntere strategieën.

WACHT NIET LANGER,

SCHRIJF JE NU IN EN PROFITEER VAN DEZE 4 TROEVEN:

Halvedagworkshop tjokvol best-practices en quick-wins

To-the-point, dynamisch en interactief

Spectaculair rendement met minimale inspanning: tot 25% tijdswinst!

Uniek: Inclusief 1 maand e-mailondersteuning

=

4 VOORDELEN EN GÉÉN RISICO

Profiteer van een vroegboekkorting van € 90 tot 30 dagen voor aanvang van een opleiding en betaal slechts € 159 pp met promotiecode DCT0320EB.

Je mag je deelname tot één week voor de workshop gratis verplaatsen indien je onverwacht toch verhinderd bent.

Je deelname kan tot 30% gesubsidieerd worden via de KMO-portefeuille.

Niet tevreden, geld terug

Na afloop niet tevreden? Dan krijg je zonder discussie je geld volledig terugbetaald.

WAT ZIJ VONDEN

WAT HIJ VINDT

De workshop Crash Course Outlook is een unieke hands-on training waarbij je in drie uur wordt ingewijd in de geheimen van Outlook.

 

Geschikt voor iedereen die met Outlook 2010, 2013, 2016 of Office 365 werkt op een Windows computer. De halvedagworkshop streeft niet naar volledigheid, maar vertrekt vanuit jouw realiteit van elke dag.

De deelnemers nemen bij voorkeur hun eigen laptop mee tijdens deze opleiding. Wie achteraf nog met vragen zit, krijgt één maand lang ondersteuning via e-mail.

In deze opleiding gaat aandacht naar:

  • Slim inboxmanagement met minimale inspanning en maximaal rendement;

  • 'Never check e-mail in the morning' en 'Eat that frog';

  • Efficiënt samenwerken van e-mail, takenlijst en agenda;

  • Handige, tijdsbesparende Outlook-opties en -functionaliteiten;

  • Automatiseren van dagelijkse routines;

  • DRASTIC-mappenmethode voor opslaan van e-mails;

  • Een leeg Postvak IN met de 4 D’s en Snelle stappen;

  • Onontbeerlijke time management tips & tricks en Best practices.

 

De Crash Course Outlook is een workshop van Bruno Verhaeghe die maar niet uitverteld geraakt over de nieuwste digitale communicatieplatformen. Het is de perfecte opleiding voor wie wil weten hoe Outlook kan helpen om slimmer, minder én beter te communiceren op de digitale communicatiesnelweg.

OVER BRUNO

 

Opleidingen van Bruno zijn géén langdurige en saaie technische trainingen over toeters en bellen. Wél een stapsgewijze verkenning van de allerbeste quick wins zodat maximaal persoonlijk rendement gehaald kan worden uit populaire kantoortoepassingen zoals Outlook, Gmail, OneNote en Office 365.

 

Met zijn passie en enthousiasme motiveert Bruno zijn publiek om actief vernieuwende en tijdsbesparende werkmethodes te adopteren die de werkdruk blijvend verlichten. Sinds 2016 doen reeds duizenden professionals uit honderden organisaties er elke dag hun voordeel mee.

 

 

DATA & LOCATIES

 

Kies hieronder datum en locatie van je voorkeur en registreer je plek. Sla twee vliegen in één klap en schrijf je ook nog extra voordelig in voor het waanzinnig interessante ochtendseminar Subliem communiceren in digitale tijden van Gunnar Michielssen.

Fluxys.grey.png

Subliem communiceren in digitale tijden is een echte aanrader! Op 1/2 dag tijd wordt het duidelijk hoe je met kleine aanpassingen veel tijd kan winnen. Ik heb de tips ineens in praktijk omgezet. De dynamische Gunnar weet alles aan de man te brengen en geeft jou niet het gevoel in een echte training te zitten. Bedankt! 

Karen Bogaert

© Digital Communication Training

Horenberg 81

3090 Overijse

Belgium

 

+32 2 688 28 01

hello@communicationtraining.be

 

BE0633581927

KMO portefeuille