+32 2 688 28 01

Master Your

Email online

Welkom! Je bent slechts een paar klikken verwijderd van een compleet nieuwe manier van werken. Registreer, klik op de tutorial van je keuze en leer! Of download dé adviezen om Outlook op je eigen tempo 100% naar je hand te zetten.

 

Om toegang te krijgen tot de video tips en adviezen van MYE online moet je inloggen. Indien je nog niet geregistreerd bent, doe dat dan eerst en wel met je individueel werkmailadres. Je krijgt meteen daarna toegang tot het platform.

 

Let op: alleen medewerkers van organisaties met een abonnement op het MYE Online-platform kunnen de video’s en dergelijke blijvend raadplegen.

 

Vraag een offerte aan of bel ons via +32 2 688 28 01 indien je MYE Online ook voor jouw organisatie toegankelijk wilt maken, of als je beroep wil doen op onze inhoud voor je eigen e-learning platform.

Master Your Email Tips

Master Your Email Tips

Korte video’s die het hoe en waarom van gezond e-mailgebruik tot in de kleinste details toelichten. Video's: 12 Lengte: 22:26

Crash Course Outlook

Crash Course Outlook

Handige screencaptures leggen stap voor stap uit hoe je van Outlook een krachtig wapen maakt om efficiënter en meer gefocust te werken. Video's: 12 Lengte: 26:25

Dé Outlook adviezen

Dé Outlook adviezen

Overzicht (in pdf-formaat) van de verschillende essentiële functionele tips uit de Crash course Outlook. Handig als je op eigen tempo de veranderingen in Outlook wilt doorvoeren. Adviezen: 17

Copyright

De verschillende ideeën, methodes, technieken en adviezen zoals die in Master Your Email Online aan bod komen, worden meegedeeld zonder expliciete verwijzing naar copyright. Het gebruik ervan is echter onderworpen aan de wetten op het auteursrecht.

 

Ze dienen uitsluitend voor gebruik door de abonnees op Master Your Email Online en kunnen niet zonder voorafgaande goedkeuring worden overgenomen en uitgerold binnen grotere groepen in of buiten de eigen organisatie, zelfs niet in aangepaste vorm. Natuurlijk mogen abonnees wél communiceren over hun nieuw verworven kennis binnen een informele setting van de werkplek: dit moedigen we zelfs expliciet aan.

 

Mocht u ideeën, methodes, technieken en adviezen of andere intellectueel beschermde documenten (syllabus, handboek, posters, tipkaartjes, screensavers…) willen kopiëren, digitaal doorsturen of op welke wijze dan ook verder verspreiden, informeer hiervoor naar onze voorwaarden en tarieven.

 

Alle adviezen en tips zijn in de loop der jaren samengebracht en vaak wetenschappelijk onderbouwd of grondig uitgetest. Dit arbeidsintensieve proces van bijsturen en verbeteren loopt vandaag nog altijd door. Bedankt om de geïnvesteerde energie te respecteren!