Logo Digital Communication Training
Telefoonnummer Digital Communication Training

01

DE

E-SCAN

DCT SURVEY

Hoe zou jij de e-mail- en communicatiecultuur van je organisatie beschrijven? Zelfkennis is het begin van de wijsheid. Wil je het e-mailgedrag van je collega’s blijvend bijsturen, dan moet je eerst weten waar het schoentje wringt. Zodat je je 100% kan concentreren op het wegwerken van de belangrijkste knelpunten.

 

Onze e-scan is het ideaal vertrekpunt voor alle toekomstige acties. Het verschaft objectieve facts & figures en helpt zo de aanpak maximaal te finetunen. Bovendien laat de e-scan toe om SMART doelen te formuleren. Meten is weten. De resultaten geven een stand van zaken en laten toe om de vooruitgang na afloop van het stappenplan objectief in te schatten.

Tot slot helpt de e-scan hr- en communicatiedepartementen met de buy-in voor het plan van aanpak door de board of het topmanagement.

survey

14 dagen

25+

offerte

MEET WAT GOED IS

ÉN WAT BETER KAN

Dankzij onze groeiende database kunnen we de e-mailcultuur van je bedrijf vergelijken met de situatie in andere organisaties.

 

  • Hoeveel mails ontvangt de gemiddelde medewerker? Welke afdeling(en) scoren bovengemiddeld, welke ondergemiddeld?

  • Hoe verlopen de e-mailflows in je organisatie? Een heatmap van de belangrijkste emailstromen geeft je inzicht in het elektronische verkeer: wie communiceert met wie, welke departementen bevinden zich op knooppunten?

  • Wat zijn de belangrijkste bottlenecks en frustraties?

  • Wat is de bijdrage van e-mail en andere vormen van elektronische communicatie op de subjectieve werkdruk, de stress en het psychisch welbevinden van je teams?

  • Zien gebruikers zelf quick wins of langetermijnstrategieën om hun effectiviteit op te krikken?

  • Wat is de geschatte kostprijs van e-mailgebruik in je organisatie en welke besparing is hier mogelijk?

Naar

02

Subliem communiceren in digitale tijden is een echte aanrader! Op 1/2 dag tijd wordt het duidelijk hoe je met kleine aanpassingen veel tijd kan winnen. Ik heb de tips ineens in praktijk omgezet. De dynamische Gunnar weet alles aan de man te brengen en geeft jou niet het gevoel in een echte training te zitten. Bedankt! 

Karen Bogaert

© Digital Communication Training

Horenberg 81

3090 Overijse

Belgium

 

+32 2 688 28 01

hello@communicationtraining.be

 

BE0633581927

KMO portefeuille