Logo Digital Communication Training
Telefoonnummer Digital Communication Training

Met voorsprong de meest verfrissende en leerrijke Outlook (of Gmail) time management training van het moment! En zoveel méér dan een klassieke Outlook training. De opleiding focust in de eerste plaats op quick wins zodat voortaan maximaal persoonlijk rendement gehaald kan worden uit Outlook. Kennis van het e-mailprogramma is niet het doel, wel het middel om de controle over je werkdag te allen tijde te bewaren.

De Crash Course Outlook van Bruno Verhaeghe bouwt verder op de principes van het seminar Subliem Communiceren in digitale tijden van Gunnar Michielssen en is een opleiding in best practices. Verwacht je aan compleet nieuwe en tijdbesparende manieren van werken en onbekende maar onmisbare functies van Outlook.

Omdat elke job anders is vertrekken we vanuit jouw realiteit van elke werkdag en niet vanuit één te nemen of te laten model. We mikken er wel op om vastgeroeste gewoontes los te laten en te vervangen door bewezen efficiëntere strategieën. Stapsgewijs leer je hoe je Outlook helemaal naar jouw hand kan zetten.

Een draagbare Windows-computer met Outlook 2010, 2013, 2016 of Office 365 is sterk aanbevolen tijdens de training maar niet strikt noodzakelijk. De opleiding is niet geschikt voor Outlook voor Mac.

03

DE WORKSHOP

CRASH COURSE
OUTLOOK
(GMAIL)

workshop

webinar

3 u

20-

offerte

ALLES OVER OUTLOOK

IN ÉÉN HALVEDAG

De opleiding Crash Course Outlook garandeert een spectaculair rendement met minimale inspanning. Wellicht jouw meest rendabele tijdsinvestering ooit! 
Reken uit je winst:

1 u/dag in Outlook > 15 min/dag besparen = 1 ½ werkweek/jaar

2 u/dag in Outlook > 30 min/dag besparen = 3 werkweken/jaar

4 u/dag in Outlook > 1 u/dag besparen = 6 werkweken/jaar

Inclusief 1 maand e-mailondersteuning 

Tot 30% subsidie via de kmo-portefeuille

Nederlands, Frans of Engels

Halvedagworkshop voor een optimale ROI

DRIESTAPPENPLAN

STAP 1: WAAROM? 

Wie mensen wil motiveren om specifieke tips & tools toe te passen, moet eerst overtuigd zijn van de voordelen die hen dat zal opleveren.

 

STAP 2: WAT? 

Zodra je echt begrijpt hoe nieuwe gewoontes je werk efficiënter maken, maak je kennis met essentiële Outlook-features die je daarbij kunnen helpen.

 

STAP 3: HOE? 

Nadat we de beste functionele oplossing hebben uitgezocht, leer je hoe je die concreet kunt activeren en gebruiken. De training is hands-on: wie een eigen laptop wil meenemen en de tips tijdens de workshop wil toepassen, begint vanaf dag één aan een compleet nieuwe manier van werken.

Gedetailleerd handboek voor elke deelnemer

Hands-on: deelnemers passen tips en adviezen meteen toe

Géén algemene training over toeters en bellen, wél aandacht voor instant toepasbare quick-wins

Simpel en realistisch: eenvoudige en snel te implementeren opties en werkmethodes

Interactief: gebaseerd op jouw dagelijkse realiteit

Naar

02

Naar

04

Subliem communiceren in digitale tijden is een echte aanrader! Op 1/2 dag tijd wordt het duidelijk hoe je met kleine aanpassingen veel tijd kan winnen. Ik heb de tips ineens in praktijk omgezet. De dynamische Gunnar weet alles aan de man te brengen en geeft jou niet het gevoel in een echte training te zitten. Bedankt! 

Karen Bogaert

© Digital Communication Training

Horenberg 81

3090 Overijse

Belgium

 

+32 2 688 28 01

hello@communicationtraining.be

 

BE0633581927

KMO portefeuille