Logo Digital Communication Training
Telefoonnummer Digital Communication Training

04

DE
E-LEARNING
DCT DIGITAAL

Goede opleidingen zijn zoals een tweetrapsraket. In de eerste trap, het seminar Subliem communiceren in digitale tijden en de workshop Crash Course Outlook, focussen we niet alleen op pure kennisoverdracht maar ook op langetermijnmotivatie. Opdat deelnemers overtuigd geraken van het nut van de gegeven adviezen. Niet het hoe, wel het waarom staat daarbij centraal.

 

Met de tweede trap, DCT digitaal, mikken we op een blijvende gedragsverandering door de herinnering aan het seminar en de workshop in maanden erna levend te houden. Dat doen we met behulp van een uitgekiende digitale campagne via e-mail of intranet waarin op afgesproken intervallen één advies onder de aandacht wordt gebracht aan de hand van korte videotips en concrete stappenplannen.​

Het grote voordeel van DCT Digitaal: elke deelnemer kan de tips en adviezen op eigen tempo verwerken. ​Hoewel de videotips en stappenplannen kunnen bekeken wanneer men wil, adviseren we om te kiezen voor periodieke reminders via een uitgewerkte en volautomatische digitale communicatiecampagne. Deze aanpak zorgt voor een in de tijd gespreid herhaaleffect en maximaliseert de beoogde gedragsverandering.

webinars

video's

hand-outs

12 weken

1+

offerte

Sales Agent
Small Meeting

Inhoudelijke videotips met technische toelichtingen

Realistische oplossingen en focus op haalbare quick wins

Uitrol via een volautomatische communicatiecampagne

Hands-on training met onmiddellijke impact op de efficiëntie

Interactief: deelnemers kunnen online vragen stellen en worden binnen 48 u beantwoord

DCT digitaal bevat enkele tientallen kort maar krachtige videotips en concrete stappenplannen rond slimmer berichtenmanagement, betere berichten schrijven én minder berichten versturen. Voor collega’s die het seminar en de workshop reeds volgden is het de perfecte reminder voor een blijvende gedragsverandering. Én een databank bij vragen of problemen. Voor collega’s die het seminar en de workshop (nog) niet volgden is het een snelle en efficiënte eerste kennismaking waarmee je de subjectieve werkdruk spectaculair verlaagt.

Andere verspreidingsvormen van de inhoud van DCT digitaal zijn mogelijk. Bijvoorbeeld via uw intranet of e-learningplatform. We informeren je graag over de mogelijkheden.

BEKIJK 

EEN PREVIEW

Videotip.2.PNG

Naar

03

Naar

05

Subliem communiceren in digitale tijden is een echte aanrader! Op 1/2 dag tijd wordt het duidelijk hoe je met kleine aanpassingen veel tijd kan winnen. Ik heb de tips ineens in praktijk omgezet. De dynamische Gunnar weet alles aan de man te brengen en geeft jou niet het gevoel in een echte training te zitten. Bedankt! 

Karen Bogaert

© Digital Communication Training

Horenberg 81

3090 Overijse

Belgium

 

+32 2 688 28 01

hello@communicationtraining.be

 

BE0633581927

KMO portefeuille