Bedrijfsseminar

MINDER ÉN SLIMMER
VERGADEREN

Seminar
Incompany
Webinar

Halve dag
(3 u)

25+

Voor wie

Voor iedereen die lijdt aan meetingitis.

Trainer

Een nieuwe
kijk

Op zich is er niks mis met meetings. Waar mensen samenwerken, wordt er altijd druk overlegd. Daar ontkomt niemand aan. Maar toch is het vreemd dat er in vrijwel elke organisatie dagelijks vele uren wordt gepalaverd, terwijl men slechts zelden stilstaat bij de effectiviteit van al dat gepraat ...


Waarom zitten in vrijwel elke meeting sommige deelnemers er voor spek en bonen bij? Wat is het gevaar van 'net op tijd komen' en wat doe je daaraan? Waarom levert creatief brainstormen vrijwel nooit het verhoopte resultaat op, en wat zijn de alternatieve strategieën?


Waarom bereiden deelnemers zich steevast onvoldoende voor en hoe los je dat voor eens en voor altijd op? En hoe groot zou de winst zijn indien gesprekken niet langer ontsporen en mensen nooit meer afdwalen van het onderwerp...?


De problemen liggen dikwijls voor de hand. Toch krijgen slechts weinig bedrijven het voor elkaar om de heersende vergadercultuur echt bij te sturen.


Tijdens dit inspirerend seminar vertelt Gunnar hoe je overbodige vergaderingen herkent en hoe je noodzakelijke vergaderingen in de toekomst effectiever kunt maken. Aan de hand van herkenbare, vaak grappige voorbeelden geeft Gunnar een verfrissend inzicht in je huidige manier van werken. Van daaruit reikt hij eenvoudige maar bruikbare vergaderregels aan waarmee al je meetings effectiever worden.

Subliem communiceren in digitale tijden is een echte aanrader! Op 1/2 dag tijd wordt het duidelijk hoe je met kleine aanpassingen veel tijd kan winnen. Ik heb de tips ineens in praktijk omgezet. De dynamische Gunnar weet alles aan de man te brengen en geeft jou niet het gevoel in een echte training te zitten. Bedankt! 

Karen Bogaert

© Digital Communication Training

Horenberg 81

3090 Overijse

Belgium

 

+32 2 688 28 01

hello@communicationtraining.be

 

BE0633581927

KMO portefeuille